Arganolja, ett mirakel för ditt hår och kropp

Nu när sommaren är här känns allt mycket lättare med naturlig hudvård. Jag slipper ha torr hy då vinter oftast torkar ut min hy. På sommaren gillar jag att använda ekologisk olja som återfuktar. Arganolja är en stor favorit då den funkar bra till både hår och kropp. Jag gillar att ta på den på kroppen då min hy blir väldigt mjuk och len, precis som hyn skall vara. Att ha den i håret är helt toppen. Det gör jag då och då som en kur när mitt hår känns torrt, slitet och tråkigt. Dagen efter kuren ser mitt hår helt fantastiskt ut. Har ni några favoriter som ni brukar använda? Knepet med arganolja i håret är att, ta endast ett få droppar i nyduschat hår. Dra ut det i topparna och i även i hårbotten om du behöver det. Låt det sitta i ett tag för att sedan föna bort de efterblivande resterna som inte går in. Skulle du vilja ha tag på din egna olja. Köp din arganolja här.

arganolja

Kommentera