En naturlig ansiktsrengöring som återfuktar 

Det är många som frågar vilken sorts ansiktsrengöring jag använder och om jag har någon mot torr hy. Det är självfallet att hyn torkar ut något mer nu när kylan trycker på. Jag använder massa olika men vill slå ett slag för två tvålar. Den ena är black soap som bl.a har sheasmör i sig som faktiskt lämnar ansiktet återfuktat. Huden känns väldigt len efteråt och då sheasmöret finns i det så hålls hyn mjuk och len. Här kan du läsa mer om black soap black soap Den andra tvålen som jag ofta brukar använda är medimix tvålen. Det är indisk tvål fylld med härliga örter som gör underverk för din hy. Indien har länge varit kända för att hela kroppen med örter och oljor och jag kan helt hålla med när jag testar den på min hy. Tvålen rengör både smink och smuts med lätthet och lämnar din hy mjuk och fin. Här kan du läsa mer om tvålen.

wpid-images-5.jpeg

Kommentera