Kokosolja|Super bra i ansiktet

Nu har jag lagt händerna på en kokosolja. Nu för tiden så finns det alla möjliga märken att få tag på. Jag brukar hålla utkik efter detta : Raw och Virgin. Det betyder att den är helt obehandlad och har alla viktiga egenskaper kvar. Det finns många som säger att den är naturlig men har tagit bort lukten i processen, detta tycker jag inte passar som en naturlig kokosolja.

kokosolja

Den kokosolja jag har nu är helt obehandlad och är dessutom Fair Trade, bra va. Jag använder min kokosolja i ansiktet då den är en väldigt tunn olja. Oljan sjunker in väldigt snabbt och du behöver väldigt lite för att bli återfuktad. En annan sak jag använder kokosoljan till är att jag tar bort mitt smink med, det funkar superbra. Här kan ni kolla in den obehandlade kokosoljan. Vill du hellre ha en balanserande olja så skulle jag rekommendera den fantastiska jojobaoljan

Kommentera