Naturlig kräm mot eksem

När vädret är lite kyligare och vädret växlar så brukar min hy göra uppror. Jag får varje år torrhets eksem och har testat alla möjliga krämer. Jag hittade till slut sheasmöret som blev räddningen för mitt eksem. Under vinterhalvåret så har jag alltid en burk shea som står framme. Ett tips är att ställa det ekologiska sheasmöret på elementet då det blir som ett smör som smälter på din hy.

Ett annat tips var att jag använde den naturliga krämen för mitt barns blöjeksem som funkade extremt bra, tänk på här bara att du tar ett patch test innan då sheasmöret kommer från en nöt. Ett patch test innebär att du tar lite shea och smetar på den på den tunnaste delen på kroppen, armvecket funkar super. Vänta sedan för att se om det blir någon allergisk reaktion. Detta borde du göra överlag med naturlig hudvård när det kommer till barn.

På sommaren när min hy brukar bli bättre brukar jag blanda sheasmöret med en ekologisk olja och göra en ansiktskräm, toppen eller hur? Här kan du läsa på mer om det ekologiska sheasmöret

Kommentera