Category Archives: Barn

naturligt badskum

Har ni sett det senaste som kommit till Sverige. Ellas botanicals har kommit och i deras sortiment har de bl.a ett naturligt badskum, eller egentligen är det ett så kallat 3in1 Shampo,dushgel och badskum, bra va. Det har alltid varit svårt för mig och hitta ett naturligt badskum för mina barn men nu så. Jag själv har använt det som ett shampo och det har funkat toppen. Det ger ett lite löder samt att det inte torkar ut min hy.Den har även en väldigt bra inehållsförteckning som jag skriver om lite längre ner. Ellas Botanicals serie kommer med 4 st hud krämer samt 1 hudkräm och 3in1 för barn och underbara tvålar som de själva säger att det inte är en tvål utan en Beauty bar då den gör så mycket mera än en tvål, Den ska bli väldigt spännande att testa framöver.Sen har de ju även två stycken duschgel. Det naturliga badskummet  hittar du här

EllaBotanicals

Alla Ellas produkter har flera användningsområden. Ellas vision är att varför ska en produkt bara passa till en del av kroppen och därför har hon utformat så att hennes produkter passar flera olika kroppsytor.

Innehålls förteckning för Badskummet

 Aqua (Water/Eau), Aloe Barbadensis Leaf Juice (Aloe/Jus d’Aloès),  Decyl Glucoside (from corn/de maïs), Coco Glucoside (from coconut/noix de coco), Vegetable Glycerine/Glycérine Végétale, Olea Europaea Oil (Olive),Lavandula Officinalis Oil (Lavender/Lavande),  Xanthan Gum.
No GMO’s, synthetic ingredients, fragrances, petroleum-based products, parabens, gluten or animal testing.