Category Archives: naturligt shampoo

här hittar du tips på naturliga hårvårds produkter.

naturligt schampo, vad använder ni

Jag har nu lyckats samla på mig en del naturliga schampon som jag gillar. Det första är faktiskt en aleppotvål som jag delade i två delar. En till händerna och en till håret. Den naturliga tvålen löddrar bra och jag känner att håret blir rent. Jag vill gärna dock ha ett balsam efter. Var noga här och välj en aleppotvål med högt innehåll från lagebärsolja.

allepo-tval-guld-classic

Sedan har jag ett naturligt schampo som egentligen är för barn men jag brukar ta lite från barnen för att jag tycker den är så otroligt bra. Det är en 3 in 1 produkt som menas att du kan använda den till schampo, badskum och duschgel. Jag är riktigt förtjust när man kan använda produkter till flera saker.

naturligt-schampo-3-in-1

Du hittar båda dessa fantastiska produkter här

Naturligt shampo och balsam från Weleda

weleda naturligt shampHar fått hem weledas nya naturliga shampo och balsam. Blev positivt överraskad då jag inte är så jätteförtjust i flera av weledas produkter. Shampot fördelas ganska lätt i handen, skulle vart perfekt om den var lite fastare. En härlig lukt hade det och jag fick någon flashback av något godis från barndomen. Jag tycker mitt hår blir rent och fräscht och skulle definitivt köpa dessa igen. Weledas naturliga shampo och balsam kommer i tre olika sorter. Här hittar du weledas shampo

Naturligt shampoo och balsam

Nu testas Eco cosmetics Naturliga shampoo och balsam. Shampoot är lätt att applicera samtidigt som den ger en bra rengöring. Fast utan balsamet känns det inte som en hel upplevelse.  Använder jag bara Shampoot så känns inte mitt hår helt återfuktad och lent men med balsamet så känns det toppen. Ett perfekt naturligt shampoo och balsam i budgetklass ( 89:- )
image

Du hittar eco cosmetics här