Tag Archives: naturlig hudvård

Naturlig foundation, köp en naturlig foundation med spf

Nu när sommaren är här är det otroligt skönt att kunna välja en naturlig Foundation med spf i. Du slipper då oroa dig för att bli bränd i ansiktet och fördelen med att inte behöva smörja på dig med ytligare en produkt. Just dessa två naturliga Foundations från 100% pure är två som jag gillar. Den ena är en naturlig flytande Foundation som ger dig en full täckning för dig som behöver det. Den andra är deras fantastiska puder. Det naturliga pudret sätts på väldigt lätt och ger en jämn ton genom ansiktet, glöm inte att borsten gör halva jobbet så en bra kabuki är att föredra. Själv har jag förälskat mig lite i real technics borstar som är så himla bra och kommer i många härliga varianter.

naturlig foundation med spf

Dessa två har självklart ett grönt innehåll så du slipper oroa dig om inci och om det är några konstigheter. De naturliga Foundations kan du köpa här till ett förmånligt pris

 

Naturlig hudvård

Då var man och åkte Viking Line med familjen. Det var en helt underbar resa med massor av skoj till barnen.  Jag blev positivt överraskad över att se en sektion med naturlig hudvård. Det är skönt att naturlig hudvård börjar bli ett mer självklart val. Självklart var det massa varor som var där som inte hade okej innehåll men klassades som naturlig hudvård, men men ett steg i taget.

Naturlig hudvård

Här var de varorna som jag hittade som var helt rena. Det var bla Weleda och Burts Bee. Inköpsställen hittar du bla hör