Torr hy – naturlig hudvård som hjälper

Är ni som jag att huden börjar torka ut när kylan kommer, då är det är viktigt att du tar hand om din hy så att den mår bra. För det första så är det viktigt att dricka mycket vatten. Ja jag vet att det är ganska uttjatat men så är det. Sen finns det ju några härliga produkter inom naturlig hudvård som jag använder. Den första är faktiskt jojobaolja som jag skrivit om fler gånger så du som inte läst det kan läsa här om jojobaolja

Det andra är två produkter som jag använder dels till kroppen och dels till ansiktet. Den ena är en fantastisk naturlig ansiktskräm från Mulondon som är packad med olika viktiga ingredienser såsom jojobaolja, sheasmör och kokosolja, alla tre för att motverka torrhet. Jag älskar denna produkt och den är en riktig räddare när kylan börjar komma. Här hittar du denna ekologiska ansiktskräm

ekologisk ansiktskräm

Den sista produkten är faktisk rent sheasmör som jag faktiskt inte ska skriva så mycket om utan här är en perfekt sída du kan läsa mer om det, ekologiskt sheasmör

Kommentera